Nyheter på salongen del 2

JETT Plasma/Plasmapenna

Ända sedan denna behandling introducerades i Sverige hösten -18 har den legat på min önskelista och jag kände att det nu var dags att göra slag i saken. Att få hjälpa kunderna och samtidigt utvecklas, både som terapeut och företag är fantastisk och vad jag brinner för.
Plasmaljus (joniserad gas) är inom fysiken den fjärde grundformen efter fast, flytande och gas. Plasma finns naturligt på jorden i eldslågor, tekniska apparater och kan ses vid åska när joner och elektroplasma utvecklar blixtar. Artificiell plasma som i s.k. plasmaljusbehandling, kan genereras genom tillförsel av energi till luftens joniserade gas och skapar då en gniststråle.
Med hjälp av denna gniststråle kan man göra en massa roliga saker som listas nedan.Våran Plasmapenna -JETT Plasma

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är IMG_1878-250x125.jpg

Plasmaljusbehandling är en ny generation behandlingar inom estetisk dermatologi. Det finns olika varianter av dessa men JETT Plasma är marknadens första och enda patenterade plasmaljusbehandling baserad på likström istället för växelström. Tack vare detta blir dess trauma mindre och återhämtningen den s.k. konvalescenstiden mycket kortare. JETT Plasma kan åstadkomma effektiva vävnadsuppstramande antiagebehandlingar. JETT Plasma reducerar dessutom mycket effektivt rynkor och linjer, jämnar ut hudton och erbjuder bl a en icke kirurgisk blefaroplastik (ögonlyft).

Med JETT Plasma kan du bland annat göra:

Ögonbehandlingar:
Ögonlyft
-Rynkreducering
Vävnadsuppstramning
-Ögon
-Nasolabialveck
-Rynkor vid öron
-Rökrynkor
-Övriga linjer och rynkor i ansiktet
-Ålderstecken på händer
Kärlbehandlingar:
-ytliga blodkärl
-Cherry Spots
Pigmentbehandlingar
Ytliga hudförändringar:
-Fibrom
-Talgkörtelhyperplasi
-Ärr
-Milier
-Xanthelasma

Några bilder på behandlingsresultat från andra terapeuter som redan jobbar med JETT Plasma

före och efter en behandling av linjer under ögonen med Jett Plasma Gold
före och efter behandling av ögonlock med JETT Plasma Gold
JETT Plasma Silver
JettPlasma Silver

Boka en kostnadsfria konsultation HÄR och se hur vi kan hjälpa dig!