Nyheter på salongen del 1

PRX-T 33
Fram tills idag har biorevitalisering endast varit tillgängligt med nålar via injektionsbehandlingar s.k mesoterapi där man med många små stick portionerar ut ämnen i huden som fyller ut och ger den ett ungdomligare utseende.
Med denna behandling som är helt nålfri har det detta ändrats. Kombinationen av TCA och väteperoxid som vi hittar i PRX-T33 ger en djupgående effekt och aktiv biostimulering som har både omedelbar och långsiktig effekt. Den jobbar till skillnad från traditionella peelingar, nerifrån och upp och ger därför minimala bieffekter

Huvudingredienser i PRX-T33
TCA -verkar effektivt cellförnyande och har god förmåga att reducera oönskade pigmenteringar och är aktivt kollagen stimulerande. Behandling med TCA har lång historik och är väl dokumenterat för jämn struktur och hudton

VÄTEPEROXID -finns naturligt i huden och har till uppgift att främja hudens helandeprocess och är en viktig del av hudens immunförsvar.

Tillsammans interagerar dessa två substanser på cellulär nivå och ger huden egenskaper som ej tidigare varit möjliga. Ger ingen ljuskänslighet eller några oönskade sidoeffekter. Upptäckten består i att ha förvandlat TCA från ett kaustiskt (syrafrätande) ämne, välkänt och sedan länge använt i läkemedelsvärlden inom estetisk dermatologi, till ett ämne som inte orsakar denaturering av hudens proteiner utan erbjuder en intensiv biorevitaliserande behandling utan traditionell flagning och social begränsning.

Varför välja PRX-T33?
Behandlingen ger varken “frosting” (-kraftig fjällning) eller social begränsning och passar alla hudtyper och årstider
Som ovan nämnts har den både en omedelbar men även en långsiktig effekt och hjälper dig som vill jobba på:
-Rynkor och linjer
-Torr hud
-Förlorad spänst och elasticitet
-Nedsatt fyllighet
-Ojämnt pigment
-Ljusåldrad hud
-Ärrbildningar

PRX-T33 är speciellt utvecklad för att samverka med andra avancerade behandlingar. Tillsammans ger kombinationsbehandlingar både högre och mer långtidsverkande effekt än var och en för sig.

Kombinationsbehandlingar som är tillgängliga på salongen är:

PRX-T33 + Dermapen +995 kr
-Ökad kollagenstimulering och biorevitalisering

Plasmaljus (snart på salongen) +995kr
-ökad kollagenstimulering och biorevitalisering

Pris:
PRX-T33 Ansikte 1995 kr

PRX-T33 Hals 1495 kr

PRX-T33 Ansikte/Hals 2495 kr

PRX-T33 Ansikte/Hals/Dekolletage 2995

Kur 4-5ggr 1495 kr per gång, en gång i veckan

I priset igår hemvårdsprodukter som räcker i ca en vecka