November; make it a month to remember

Ok, jag erkänner, november är en skitmånad. Men kan vi inte bara strunta i det i år? Det finns saker man faktiskt kan göra åt saken. Här följer några exempel på vad man kan göra för att göra den lite mer uthärdlig:

Ta dig an en utmaning, det skall ta fyra veckor och resultera i ett bättre mående.

Exempel på detta kan vara att:

 • Ta en kort promenad på lunchen varje dag, det räcker med 10 min!
 • Säg någonting snällt till någon, varje dag. Tro mig det funkar!
 • Vill du gå steget längre, en härlig kund sa till mig en gång, Sju kramar om dagen är som medicin. Prova!
 • Bryt negativa tankar, istället för att se situationer som jobbiga, t.ex att missa bussen, lång kö på ICA, trasig bil osv, vänd på det och tänk, vad var det för bra med det här? Missa bussen- kanske hinner fixa nåt annat du försakat under tiden du väntar? Lång kö på ICA- andas, ta det lugnt och bara vara. Trasig bil- extra motion, tur att det blir lagat så att inget allvarligt händer. Osv osv
 • Skippa mobilen! Ja, alltså inte helt och hållet men försök att begränsa din skärmtid för att ge hjärnan lite välbehövlig vila.
 • Ägna din åt “analoga” nöjen; läs en bok, lägg pussel, färglägg en mandala, 10 min om dagen

….eller något annat som du kommer på i positiv anda, inga förbud eller måsten, se det som medicin, ett novemberpiller. En viktig sak i detta är inte känna sig misslyckad om man inte når hela vägen utan se det man faktiskt lyckades med.

Unna dig en riktigt skön behandling

Ja, jag är partiskt och självklart vill jag att du bokar din behandling hos oss. Vi har dessutom jättebra erbjudanden denna månad. Vad sägs om 60 minuters ansiktsbehandling där du får färgning av fransar och bryn på köpet? (Värde 295 kr)
Eller varför inte vår rollsroyce när det gäller behandlingar som ger resultat- Dermapen. Vid bokning av valfri dermapenbehandling (från 995kr) så får du Dermapen über PROpeel på köpet, värde 500 kr. Peelen gör behandling ännu effektivare och förstärker resultatet markant.
Givetvis ger vilken annan behandling som helst på menyn ett ökat välbefinnande. Vissa direkt, där och då, vissa efteråt när rodnaden lagt sig och minnet blivit mer diffust 😉

Boka din behandling HÄR

Investera i en ny hudvårdsrutin/ uppgradera den gamla

Återigen, jag är i allra högsta grad partisk och tycker självklart att ni ska handla era produkter hos oss. Men, jag vet också vilken skillnad det gör i känsla, både den fysiska, att man verklighet känner i huden när den mår bra men även den psykiska. Känns huden bra så känner du dig både gladare, piggare och fräschare. Det må tyckas ytligt men ack så sant. Saker att satsa på till hösten är:

 • Välj en mer återfuktande rengöring såsom en olja, balm eller mjölk. Under kallare årstider är luften torrare och resulterar i en torrare hud. En skummande rengöring tar bort för mycket av hudens eget skydd som kan behöva lämnas.
 • Peela huden. Detta ska du självklart göra året om men du bör vara extra noga nu. Dels för att huden blir mer grå och glåmig men även för att de produkter som den är i extra stort behov av just nu, ska komma ner i huden och göra nytta istället för att fastna på en yta av en massa överflödiga, döda hudceller. Hur ofta och vad som passar är individuellt. Kom in så hjälper vi dig att hitta rätt
 • Lägg till en olja till natten. Kanske använder du redan ett eller flera serum med fukt, olika syror och/eller vitaminer. Dessa kan du självklart fortsätta med men lägga gärna till eller alternativt ställ undan och sätt till en ansiktsolja till natten för extra skydd och näring. Är det en extra kall dag eller att du vet att du skall vara mycket ute kan du även med fördel använda detta även på dagen.
 • Välj en fetare/näringsrikare fuktkräm, framförallt till natten enligt samma principer som oljan i tidigare stycke.
 • Retinol. Retinol, retinol retinol. Retinol är en form av A-vitamin som har en mycket bra kollagen- och elastinstinstimulerande effekt. Den är även en sk cellkommunicerande ingrediens vilket innebär att en åldrad cell kan börja bete sig som en ung. Skillnaden du kommer att se i huden är en klarare hudton, med jämnare yta och färg. OBS! Viktigt att veta är dock att retinol är en stark ingrediens som kan ge rodnad och fjällning och kan behöva vänjas in
Aktiv retinol 0,5-1,0% från DERMACEUTIC 645-695 KR

Ta hand om dig och de dina, snart vänder det och blir ljusare igen
//Linda