Välkommen Härliga Höst

Efter en härlig sommar med sol, bad, god mat och dryck, och kanske lite för lite sömn, är det dags att återgå till rutinerna. kanske har man samlat ork och energi att ta tag i sådana saker men gått och funderar på ett tag. Börja med en ordentlig hudvårdsrutin eller steppa upp den befintliga. Eller att uppdatera hemsidan lite mer frekvent än en gång i halvåret…

Här på salongen ser vi hösten som en nystart, som ett nyår för huden. Det är nämligen den utmärkta tiden att göra en ordentlig rensning, bort med det gamla och in med det nya. Nya behandlingar gör sitt inträde i menyn såsom den efterlängtade bryntatueringen, 3D microblading. Mer om detta senare


Vi passar även på att frossa i behandlingar som inte lämpar sig för för den soligare delen (veckan) av året gör sig utmärkt nu. Jag tänker då främst på kemiska peels som passande nog är månadens behandling i oktober.
En kemisk peel jobbar på hudyta,
-skalar bort överflödiga hudceller
-fixar till ojämnheter i struktur
-minskar torrhetslinjer
-minskar porstorlek och mycket mer.
Vad den också gör, är att jobba på djupet där den bland annat kan
– verka stimulerande på nybildningen av kollagen dvs tältpinnarna som håller upp “hudtältet”
– öka fukten på djupet.
– motverka acne
– pigmenthämmande på både lentigo (solfläckar), hormonella pigmenteringar (melasma) och postinflammatorisk pigmentering (t.ex. acneärr)
Alla dessa egenskaper och användningsområden ryms dock inte i en och samma peel utan väljs ut och anpassas efter dina specifika behov och önskemål.

resultat efter EN dermaceutic MelaPeel

Läs mer om och BOKA din DERMACEUTIC -peel här
Läs mer om och BOKA din iS Clinical Fire&Ice -peel här