snabbsummering av 2018, välkommen 2019 och så lite aktuella öppettiderFörra året var för oss på paus by linda ganska turbulent. Året började med en för Linda, planerad utlandsflytt som gick i stöpet. Stina anslöt till salongen i full styrka för att sedan bromsa men utan att försvinna. Pernilla lade ner egen verksamhet men är i allra högsta kvar i verksamheten, nu som anställd.
Tre nya behandlingskoncept togs in på salongen, först CooLifting -inslussning av hyaluronsyra (fukt) med hjälp av högtryck och kyla och sedan vaxning av ögonbryn med “Brows by Mii”. Även nagelvården fick sig en uppryckning då vi tog in något som jag länge gått och suktat efter, CND Shellac, gelélacket som sitter i 14 dagar+ dessutom, UTAN att skada den naturliga nageln, så coolt.
Produktsortimentet ändrades något, dels i och med att Pernillas produkter till viss del försvann men även tillskott så som högeffektiv hudvård från Dermaceutic och makeupprodukter från Mii.


Det nya året inleds som det gamla avslutades, med en ny apparat. I detta fall uppdaterar vi en gammal trotjänare och älskling, -Dermapen!
Vi går från den analoga “trean” till den digitala Dermapen4. Med 16 nålar istället för 12 och med ökning av både djup och hastighet får vi om möjligt ännu bättre resultat än tidigare. Från tidigare ca 1300 kanaler i sekunden kan vi nu skapa så mycket som 1700 (!) Dessutom gör den, pga motorns vibrationer och mer stabila funktion mindre ont.
Med dermapen kan du göra såväl ytliga uppfräschningar som mer djupgående ärr- och rynkreducerande behandlingar. Jag och mina kunder med mig kan intyga, det funkar!

Gällande salongen/butikens öppetider så införde vi förra året lördagsöppet. butiken är således öppet som följer:
Måndagar 10-15
Tisdagar 10-18
Onsdagar 11-19
Torsdagar 10-19
Fredagar 10-15
Lördagar 10-14
Tillfälliga avvikelser kan förekomma men detta är vad vi utgår ifrån
Du vet väl förresten att vi inte bara är en salong utan även en butik?
Du törs komma in och handla våran fina hud-, nagel-, och makeupprodukter även om du inte hatt bokad tid.

Vi önskar Dig och 2019 välkommen, nu kör vi så det ryker!
//Tjejerna på paus by linda