HALLOWEEN SPECIAL 31/10 18-21

Imorgon (onsdag) är det som bekant Halloween. Då denna importerade högtid blivit allt större har även vi företagare i Säter, i år valt att anamma detta. Extraöppna butiker och caféer med fina erbjudanden och tipspromenad som tar er runt bland dessa hoppas vi på många besökare och början på en ny tradition.

Vi kommer under kvällen att ha tre olika erbjudanden som lyder som följer

Vilken ögonmakeup passar din ögonform? Hur målar du dina ögonbryn på bästa sätt? Vilken foundation passar din hudtyp?
Detta och mycket mer kommer vi kunna svara på när vi under kvällen står beredda med makeupborsten i högsta hugg för tips och rådgivning gällande makeup.

Vid köp av minst tre produkter från pür cosmetics erhålles 15% rabatt på hela köpet (av makeup)

Drop in CooLifting, 20 min behandling, 850 kr
Med ett ord. behandlingspris på 1495 kr/enstaka gång (novembererbjudande 995kr) är 800 kr ett oslagbart pris för denna fantastiska behandling. På 4 minuter fyller vår CooLifting gun din hud med fukt, och ger på köpet en oslagbar lyster som håller i flera dagar. Gör som en engångsbehandling eller boka vår CooLiftingkur om minst 4 ggr för ett mer hållbart resultat.

Övre bilden före, undre efter CooLifting

KANONERBJUDANDE Dermaßen
Dermapen är vår mest effektiva, hudförbättrande behandling med långvariga resultat. Huden blir märkbart slätare, jämnare i både färg och struktur och rynkor mindre synliga. Min ABSOLUTA favorit bland favoriter!
Boka dermapen-kur innan prishöjningen den 1/11
Vid köp av tre behandlingar får du en 4:e till halva priset!

Välkommen in till oss på Kristinegatan 11!