Firm and glow

Det här är Din stund  

Stäng in dig i badrummet eller ett annat rum där du kan var i fred en liten stund, det enda kravet är varmt vatten och handdukar. 

Sätt på lugn musik, dämpa belysningen, tänd ett ljus. 

Andas 

Låt varje moment i din kommande ritual ta tid. Precis så lång tid som Du behöver. 

Rengör 
Börja med att, på torrt ansikte, fördela ut precleanse oil/balm. Massera in med lätta rörelser över hela ditt ansikte, hals och dekolletage. Tillsätt lite vatten och massera lite till. Ta bort med en fuktig tvättlapp eller svamp. Vid behov, ta en fuktad bomullsrondell för att ta bort din ögon make up. 
Skölj av händerna.  
Ta din andra rengöring, skin resurfacing cleanser, löddra upp i händerna och applicera i ansiktet på samma sätt som precleanse, med undantag för ögonen. Ta bort med fuktig tvättlapp eller svamp. 
Skölj av händerna. 

Peela 
Vrid av toppen på din Rapid Reveal PeelMed hjälp av fingertopparna fördelar du ut produkten över ansikte, hals och dekolletage. Var försiktig runt läppar och ögon och gå inte närmare än till kindbenet.  
Låt sitta 3-7 min beroende på hur känslig du är. Att det börjar pirra och sticka lite är helt normalt men om det skulle kännas väldigt intensivt, avlägsna direkt med sval handduk. 

Mask  
Applicera din sheetmask i ansiktet och fäst hällorna bakom öronen. Låt sitta i 15-20 min. 
När du tagit bort masken, massera in överflödigt serum i huden. 

Ampull 
Bryt toppen av din ampull med en servett. Skaka ut en del av innehållet i handflatan och klappa in i ansikte, hals och dekolletage. Låt torka nån minut. Upprepa tills ampullen är slut. 

Ögon 
Applicera multi vitamin power firmrunt ögonen, på ögonbenet i formen av ett C (utanför yttre ögonvrån) 

Om du gjort din behandling på kvällen, avsluta med Multi Vitamin Power Recovery mask. 

Om du gjort din behandling på dagen, avsluta med Prisma Protect SPF 50/Dynamic skin recovery