Ansiktsbehandling Fukt

Det här är Din stund

Stäng in Dig i badrummet eller ett annat rum där Du kan var i fred en liten stund, det enda kravet är varmt vatten och handdukar.

Sätt på lugn musik, dämpa belysningen, tänd ett ljus.

Andas

Låt varje moment i Din kommande ritual ta tid. Precis så lång tid som Du behöver.

Rengör
Börja med att, på torrt ansikte, fördela ut precleanse oil/balm. Massera in med lätta rörelser över hela ditt ansikte, hals och dekolletage. Tillsätt lite vatten och massera lite till. Ta bort med en fuktig tvättlapp eller svamp. Vid behov, ta en fuktad bomullsrondell för att ta bort din ögon make up.
Skölj av händerna.
Ta din andra rengöring, löddra upp i händerna och applicera i ansiktet på samma sätt som precleanse. Ta bort med fuktig tvättlapp eller svamp.
Skölj av händerna.

Peeling Strö ut din daily microfoliant i handflatan och löddra upp tills kornen försvinner. Massera runt i hela ansiktet, även på kråksparkarna nära ögonen, i två minuter. Skölj
Daily resurfacer ta fingertutan och fördela vätskan över ansikte och hals

Mask
Applicera din sheetmask och låt sitta 20-30 min

Ampull
Skaka hydratingampullen och bryt av flaskhalsen vid markerad ring, med hjälp av en servett.
Applicera hela innehållet på ansikte, hals och dekolletage och jobba in i huden med svepande och klappande rörelser.Avslutande kräm
Smörj in ansikte, hals och dekolletage med din fuktkräm. Ögonkräm appliceras på ögonbenet, dels alldeles under ögonbrynet, dels på benet under ögat, i form av ett C.
Om du gör detta under dagtid, avslutar du med att även applicera SPF.