Månadens erbjudanden MARS

Det hände fort, snön försvann, gatorna blev isfria och man känner en försmak av vår. Jag vet inte hur det är med er men för mig medför det även en lust till uppfräschning, förändring även hos mig själv.
Vad passar då inte bättre än en kemisk peel? Bort med det gamla och fram med det nya! Och till detta ny fina, flirtiga fransar. Aldrig testat? Då är det dags.

Nyset fransförlängning 1495kr (o.p 1695kr)
Nyset fransförlängning med färgning och formning av bryn 1690kr (o.p 1890kr)
Fransförlängning anpassas efter dina naturliga fransar och efter dina önskemål, om du vill ha en naturlig look med tunnare fransar eller mer dramatisk med kraftigare.
Pernilla är utbildad i både singel och volymfransar och anpassar efter dina önskemål på resultat.


Vi erbjuder därför 15% rabatt på valfri peel, det finns något för alla.

För dig som använder dermalogicas produkter till vardags, och alla andra så klart, och vill ge huden en extra kick.
Dermalogica PROpowerPeel 30 650 kr
Behandling av ansikte inkl den nedre käklinjen, för dig som är fokuserad på själva peelingen och vill ha en tidseffektivt men kraftfull behandling
Dermalogica PROpoweerPeel 60 1150 kr
Behandling av ansikte, hals och dekolletage. För dig som vill ha både resultat och upplevelse. Inkluderar även förstärkande apparatur eller avslappnande massage samt intensivbehhandlande serum.

DERMACEUTIC MaskPeel 1195 kr
En djuprengörande, kemisk peel med glykolsyra och salicylsyra som passar en mer oljig, oren hy, men även den yngre huden som vill jobba med en mildare föryngring.

DERMACEUTIC MilkPeel 1495 kr
Med en kombination av glykolsyra, mjölksyra och salicylsyra ger MilkPeel din hud en oslagbar lyster. Den jämnar ut hudtonen, minskar synliga linjer och jobbar på orenheter och då den ger liten till ingen flaggning är den den perfekta “quickfixen”.

DERMACEUTIC MelaPeel Forte 2995 kr
Dermaceutic Mela Peel är en mycket effektiv behandling som passar vid ojämnt pigmenterad hud, pigmentfläckar, postinflammatorisk
pigmentering och vid problem med melasma. *
Efterbehandlingskräm, Melacream 1195kr, ingår i priset

iS Clinical “FIRE & ICE” 1150 kr
Fire & Ice är behandlingen som snabbt, säkert och effektivt fräschar upp och ger ny lyster. Den förnyar hudens yta, reducerar fina linjer och rynkor, mjukgör och återfuktar samt underlättar för cellförnyelsen.

Aktuella åtgärder hos oss

Under din behandling hos oss

Vi har stor erfarenhet av och kunskap om hygienisk verksamhet, dels genom en gedigen utbildning, dels genom många år inom denna och andra hygienkrävande branscher.
Vi har, som alltid, bra rutiner kring städ och renlighet för såväl Din som vår egen säkerhet

Under Ditt besök använder vi visir, engångsmaterial i den mån det är möjligt och handskar i de behandlingar som kräver.
Vi desificerar instrument och spritar regelbundet de ytor ni och vi kommer i kontakt med samt oss själva.
Det finns handsprit att tillgå på flera ställen i lokalen som vi ber dig att använda när du kommer. Det finns även möjlighet till handtvätt och munskydd och handskar för den som så önskar.
Vi undviker trängsel genom att be dig komma så nära din bokade tid som möjligt och utan sällskap.

Om Du känner minsta sjukdomssymtom ber vi Dig avboka Din tid, även om det är tätt inpå Din bokade tid, detsamma gäller givetvis även oss som behandlar.

Särskilt bokad tid för butiksinköp

För att både Du som kund och Vi som terapeuter skall känna oss säkra under rådande omständigheter, vill vi i möjligaste mån undvika trängsel i butiken. Man kan därför boka sin egen tid där man i lugn och ro kan göra sina inköp och få konsultation. Om man redan vet vad man vill ha går det bra att beställa via telefon eller sms till 0707-420533 alt maila till linda@pausbylinda.se så plockar vi ihop en påse för avhämtning. Om du har svårt att ta dig till salongen så har vi kostnadsfri utkörning inom Säters kommun.

Bor du längre bort? Självklart skickar vi även produkter via post mot portokostnad

Boka din produktinköps/konsultations tid här!
Kan även bokas via sms till 070-7420533

Vi är in i hjärteroten tacksamma för att NI väljer att fortsätta komma till oss. Utan ER finns inget VI.

Välkommen!
//Linda, Pernilla och Stina

Nyheter på salongen del 2

JETT Plasma/Plasmapenna

Ända sedan denna behandling introducerades i Sverige hösten -18 har den legat på min önskelista och jag kände att det nu var dags att göra slag i saken. Att få hjälpa kunderna och samtidigt utvecklas, både som terapeut och företag är fantastisk och vad jag brinner för.
Plasmaljus (joniserad gas) är inom fysiken den fjärde grundformen efter fast, flytande och gas. Plasma finns naturligt på jorden i eldslågor, tekniska apparater och kan ses vid åska när joner och elektroplasma utvecklar blixtar. Artificiell plasma som i s.k. plasmaljusbehandling, kan genereras genom tillförsel av energi till luftens joniserade gas och skapar då en gniststråle.
Med hjälp av denna gniststråle kan man göra en massa roliga saker som listas nedan.Våran Plasmapenna -JETT Plasma

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är IMG_1878-250x125.jpg

Plasmaljusbehandling är en ny generation behandlingar inom estetisk dermatologi. Det finns olika varianter av dessa men JETT Plasma är marknadens första och enda patenterade plasmaljusbehandling baserad på likström istället för växelström. Tack vare detta blir dess trauma mindre och återhämtningen den s.k. konvalescenstiden mycket kortare. JETT Plasma kan åstadkomma effektiva vävnadsuppstramande antiagebehandlingar. JETT Plasma reducerar dessutom mycket effektivt rynkor och linjer, jämnar ut hudton och erbjuder bl a en icke kirurgisk blefaroplastik (ögonlyft).

Med JETT Plasma kan du bland annat göra:

Ögonbehandlingar:
Ögonlyft
-Rynkreducering
Vävnadsuppstramning
-Ögon
-Nasolabialveck
-Rynkor vid öron
-Rökrynkor
-Övriga linjer och rynkor i ansiktet
-Ålderstecken på händer
Kärlbehandlingar:
-ytliga blodkärl
-Cherry Spots
Pigmentbehandlingar
Ytliga hudförändringar:
-Fibrom
-Talgkörtelhyperplasi
-Ärr
-Milier
-Xanthelasma

Några bilder på behandlingsresultat från andra terapeuter som redan jobbar med JETT Plasma

före och efter en behandling av linjer under ögonen med Jett Plasma Gold
före och efter behandling av ögonlock med JETT Plasma Gold
JETT Plasma Silver
JettPlasma Silver

Boka en kostnadsfria konsultation HÄR och se hur vi kan hjälpa dig!

Nyheter på salongen del 1

PRX-T 33
Fram tills idag har biorevitalisering endast varit tillgängligt med nålar via injektionsbehandlingar s.k mesoterapi där man med många små stick portionerar ut ämnen i huden som fyller ut och ger den ett ungdomligare utseende.
Med denna behandling som är helt nålfri har det detta ändrats. Kombinationen av TCA och väteperoxid som vi hittar i PRX-T33 ger en djupgående effekt och aktiv biostimulering som har både omedelbar och långsiktig effekt. Den jobbar till skillnad från traditionella peelingar, nerifrån och upp och ger därför minimala bieffekter

Huvudingredienser i PRX-T33
TCA -verkar effektivt cellförnyande och har god förmåga att reducera oönskade pigmenteringar och är aktivt kollagen stimulerande. Behandling med TCA har lång historik och är väl dokumenterat för jämn struktur och hudton

VÄTEPEROXID -finns naturligt i huden och har till uppgift att främja hudens helandeprocess och är en viktig del av hudens immunförsvar.

Tillsammans interagerar dessa två substanser på cellulär nivå och ger huden egenskaper som ej tidigare varit möjliga. Ger ingen ljuskänslighet eller några oönskade sidoeffekter. Upptäckten består i att ha förvandlat TCA från ett kaustiskt (syrafrätande) ämne, välkänt och sedan länge använt i läkemedelsvärlden inom estetisk dermatologi, till ett ämne som inte orsakar denaturering av hudens proteiner utan erbjuder en intensiv biorevitaliserande behandling utan traditionell flagning och social begränsning.

Varför välja PRX-T33?
Behandlingen ger varken “frosting” (-kraftig fjällning) eller social begränsning och passar alla hudtyper och årstider
Som ovan nämnts har den både en omedelbar men även en långsiktig effekt och hjälper dig som vill jobba på:
-Rynkor och linjer
-Torr hud
-Förlorad spänst och elasticitet
-Nedsatt fyllighet
-Ojämnt pigment
-Ljusåldrad hud
-Ärrbildningar

PRX-T33 är speciellt utvecklad för att samverka med andra avancerade behandlingar. Tillsammans ger kombinationsbehandlingar både högre och mer långtidsverkande effekt än var och en för sig.

Kombinationsbehandlingar som är tillgängliga på salongen är:

PRX-T33 + Dermapen +995 kr
-Ökad kollagenstimulering och biorevitalisering

Plasmaljus (snart på salongen) +995kr
-ökad kollagenstimulering och biorevitalisering

Pris:
PRX-T33 Ansikte 1995 kr

PRX-T33 Hals 1495 kr

PRX-T33 Ansikte/Hals 2495 kr

PRX-T33 Ansikte/Hals/Dekolletage 2995

Kur 4-5ggr 1495 kr per gång, en gång i veckan

I priset igår hemvårdsprodukter som räcker i ca en vecka

Får det lov att vara “en påse ansiktsbehandling”?

Vad är egentligen en ansiktsbehandling? Bra produkter, anpassade efter din huds behov med syfte att rengöra, förbättra och förfina. Behagliga dofter, lugn musik, härlig massage. En skön stund.

Bortsett från det där med massagen som är svår att tillhandahålla på distans, så ser jag inga hinder för att du ska få din behandling oavsett om du inte vill/kan/får komma till salongen. På ett annorlunda sätt, men ändå.
Nu är det ju självklart så att vi mer än gärna vill ha dig på plats hos oss, vi har öppet som vanligt, pigga och friska redo för din ansiktsbehandling.
Och vi vill självklart träffa Dig, dels för att det blir så mycket trevligare, dels för att kunna göra en rättvis hudanalys och produktrekommendation
men…
Nu är det som det är och då är det bara att gilla läget.
Fler och fler saker sker på distans. Nu trodde jag väl aldrig att ansiktsbehandling skulle vara en utav dessa saker men som det ser ut nu får man “tänka utanför boxen” och lösa situationen.

Vi erbjuder därför från och med nu att få din ansiktsbehandling i en påse, levererad hem till dörren* anpassad till dig, från 200 kr.

Du hittar beställningssidan här där du väljer din ansiktsbehandling som sedan kan hämtas på salongen alternativ köras hem, kostnadsfritt*

*fri hemkörning inom Säter

Tillsammans är vi starka

TACK 

alla fantastiska kunder som väljer att komma till oss på
paus by linda

Det är ett oerhört stöd för oss och som småföretagare hade vi inte klarat detta utan er. Jag är så, så tacksam att vi gör detta tillsammans och hjälper varandra så gott det går.

Hos oss kan du känna dig trygg, vi har stor erfarenhet av hygienisk verksamhet och kunskap gällande säkerhet, rutiner och renlighet, detta för att trygga både din såväl som vår egen säkerhet.

 För att du ska slippa känna minsta oro trappar vi upp rutinerna ytterligare så om du känner minsta sjukdomssymptom så ombokar vi behandlingen till annat tillfälle och detsamma gäller givetvis även oss som behandlar.
En annan åtgärd som satts in är en striktare skogräns och obligatorisk handtvätt för dig som kund, innan din behandling.

Vi följer givetvis utvecklingen av covid-19  samt rekommendationer och riktlinjer satta av regering och folkhälsomyndigheten 

Varmt välkommen till oss

Linda, Pernilla & Stina

November; make it a month to remember

Ok, jag erkänner, november är en skitmånad. Men kan vi inte bara strunta i det i år? Det finns saker man faktiskt kan göra åt saken. Här följer några exempel på vad man kan göra för att göra den lite mer uthärdlig:

Ta dig an en utmaning, det skall ta fyra veckor och resultera i ett bättre mående.

Exempel på detta kan vara att:

 • Ta en kort promenad på lunchen varje dag, det räcker med 10 min!
 • Säg någonting snällt till någon, varje dag. Tro mig det funkar!
 • Vill du gå steget längre, en härlig kund sa till mig en gång, Sju kramar om dagen är som medicin. Prova!
 • Bryt negativa tankar, istället för att se situationer som jobbiga, t.ex att missa bussen, lång kö på ICA, trasig bil osv, vänd på det och tänk, vad var det för bra med det här? Missa bussen- kanske hinner fixa nåt annat du försakat under tiden du väntar? Lång kö på ICA- andas, ta det lugnt och bara vara. Trasig bil- extra motion, tur att det blir lagat så att inget allvarligt händer. Osv osv
 • Skippa mobilen! Ja, alltså inte helt och hållet men försök att begränsa din skärmtid för att ge hjärnan lite välbehövlig vila.
 • Ägna din åt “analoga” nöjen; läs en bok, lägg pussel, färglägg en mandala, 10 min om dagen

….eller något annat som du kommer på i positiv anda, inga förbud eller måsten, se det som medicin, ett novemberpiller. En viktig sak i detta är inte känna sig misslyckad om man inte når hela vägen utan se det man faktiskt lyckades med.

Unna dig en riktigt skön behandling

Ja, jag är partiskt och självklart vill jag att du bokar din behandling hos oss. Vi har dessutom jättebra erbjudanden denna månad. Vad sägs om 60 minuters ansiktsbehandling där du får färgning av fransar och bryn på köpet? (Värde 295 kr)
Eller varför inte vår rollsroyce när det gäller behandlingar som ger resultat- Dermapen. Vid bokning av valfri dermapenbehandling (från 995kr) så får du Dermapen über PROpeel på köpet, värde 500 kr. Peelen gör behandling ännu effektivare och förstärker resultatet markant.
Givetvis ger vilken annan behandling som helst på menyn ett ökat välbefinnande. Vissa direkt, där och då, vissa efteråt när rodnaden lagt sig och minnet blivit mer diffust 😉

Boka din behandling HÄR

Investera i en ny hudvårdsrutin/ uppgradera den gamla

Återigen, jag är i allra högsta grad partisk och tycker självklart att ni ska handla era produkter hos oss. Men, jag vet också vilken skillnad det gör i känsla, både den fysiska, att man verklighet känner i huden när den mår bra men även den psykiska. Känns huden bra så känner du dig både gladare, piggare och fräschare. Det må tyckas ytligt men ack så sant. Saker att satsa på till hösten är:

 • Välj en mer återfuktande rengöring såsom en olja, balm eller mjölk. Under kallare årstider är luften torrare och resulterar i en torrare hud. En skummande rengöring tar bort för mycket av hudens eget skydd som kan behöva lämnas.
 • Peela huden. Detta ska du självklart göra året om men du bör vara extra noga nu. Dels för att huden blir mer grå och glåmig men även för att de produkter som den är i extra stort behov av just nu, ska komma ner i huden och göra nytta istället för att fastna på en yta av en massa överflödiga, döda hudceller. Hur ofta och vad som passar är individuellt. Kom in så hjälper vi dig att hitta rätt
 • Lägg till en olja till natten. Kanske använder du redan ett eller flera serum med fukt, olika syror och/eller vitaminer. Dessa kan du självklart fortsätta med men lägga gärna till eller alternativt ställ undan och sätt till en ansiktsolja till natten för extra skydd och näring. Är det en extra kall dag eller att du vet att du skall vara mycket ute kan du även med fördel använda detta även på dagen.
 • Välj en fetare/näringsrikare fuktkräm, framförallt till natten enligt samma principer som oljan i tidigare stycke.
 • Retinol. Retinol, retinol retinol. Retinol är en form av A-vitamin som har en mycket bra kollagen- och elastinstinstimulerande effekt. Den är även en sk cellkommunicerande ingrediens vilket innebär att en åldrad cell kan börja bete sig som en ung. Skillnaden du kommer att se i huden är en klarare hudton, med jämnare yta och färg. OBS! Viktigt att veta är dock att retinol är en stark ingrediens som kan ge rodnad och fjällning och kan behöva vänjas in
Aktiv retinol 0,5-1,0% från DERMACEUTIC 645-695 KR

Ta hand om dig och de dina, snart vänder det och blir ljusare igen
//Linda

Välkommen Härliga Höst

Efter en härlig sommar med sol, bad, god mat och dryck, och kanske lite för lite sömn, är det dags att återgå till rutinerna. kanske har man samlat ork och energi att ta tag i sådana saker men gått och funderar på ett tag. Börja med en ordentlig hudvårdsrutin eller steppa upp den befintliga. Eller att uppdatera hemsidan lite mer frekvent än en gång i halvåret…

Här på salongen ser vi hösten som en nystart, som ett nyår för huden. Det är nämligen den utmärkta tiden att göra en ordentlig rensning, bort med det gamla och in med det nya. Nya behandlingar gör sitt inträde i menyn såsom den efterlängtade bryntatueringen, 3D microblading. Mer om detta senare


Vi passar även på att frossa i behandlingar som inte lämpar sig för för den soligare delen (veckan) av året gör sig utmärkt nu. Jag tänker då främst på kemiska peels som passande nog är månadens behandling i oktober.
En kemisk peel jobbar på hudyta,
-skalar bort överflödiga hudceller
-fixar till ojämnheter i struktur
-minskar torrhetslinjer
-minskar porstorlek och mycket mer.
Vad den också gör, är att jobba på djupet där den bland annat kan
– verka stimulerande på nybildningen av kollagen dvs tältpinnarna som håller upp “hudtältet”
– öka fukten på djupet.
– motverka acne
– pigmenthämmande på både lentigo (solfläckar), hormonella pigmenteringar (melasma) och postinflammatorisk pigmentering (t.ex. acneärr)
Alla dessa egenskaper och användningsområden ryms dock inte i en och samma peel utan väljs ut och anpassas efter dina specifika behov och önskemål.

resultat efter EN dermaceutic MelaPeel

Läs mer om och BOKA din DERMACEUTIC -peel här
Läs mer om och BOKA din iS Clinical Fire&Ice -peel här


Månadens behandlingar februari

Månadens behandlingar är flera, det är liksom ibland svårt att välja, och handen på hjärtat, det är en rätt så trist årstid för huden, och då behöver den lite extra kärlek.

Förra månaden körde vi specialpris (795 kr, o.p. 1050 kr) på vår “rödmattan behandling” från iS Clinical; Fire&Ice och det fortsätter vi med även denna månad då det är en perfekt “uppfräschare” för den vintertrötta huden. Bort med det gråa glåmiga och fram med glow och lyster!
Boka din iS Clinical Fire&Ice här

Tillägg denna månad är DERMAPEN
Då jag precis uppdaterat till den senaste modellen, DERMAPEN 4 så vill jag dela detta med er genom ett, eller ja, två bra erbjudanden med densamma.

ERBJUDANDE 1
Prova-på-behandling Ansikte 1795kr (o.p. 2195)
För dig som aldrig har provat Dermapen erbjuder jag nu en prova-på-behandling till ett mycket förmånligt pris.
Boka din prova-på-behandling här

ERBJUDANDE 2
för er som redan provat, eller bara vill ha lite me bjuder vi ett extra område på köpet.
DERMAPEN ansikte, 2195 kr, få halsbehandling på köpet, totalt värde 2650kr
Boka ansikte/hals
DERMAPEN ansikte/hals 2650 kr, få dekolletagebehandling på köpet, totalt värde 3250kr
Boka ansikte/hals/dekolletage


Passa på att boka dessa då det är ofta är väldigt lätt att glömma dessa områden som “inte syns” men är ack så viktiga.


snabbsummering av 2018, välkommen 2019 och så lite aktuella öppettiderFörra året var för oss på paus by linda ganska turbulent. Året började med en för Linda, planerad utlandsflytt som gick i stöpet. Stina anslöt till salongen i full styrka för att sedan bromsa men utan att försvinna. Pernilla lade ner egen verksamhet men är i allra högsta kvar i verksamheten, nu som anställd.
Tre nya behandlingskoncept togs in på salongen, först CooLifting -inslussning av hyaluronsyra (fukt) med hjälp av högtryck och kyla och sedan vaxning av ögonbryn med “Brows by Mii”. Även nagelvården fick sig en uppryckning då vi tog in något som jag länge gått och suktat efter, CND Shellac, gelélacket som sitter i 14 dagar+ dessutom, UTAN att skada den naturliga nageln, så coolt.
Produktsortimentet ändrades något, dels i och med att Pernillas produkter till viss del försvann men även tillskott så som högeffektiv hudvård från Dermaceutic och makeupprodukter från Mii.


Det nya året inleds som det gamla avslutades, med en ny apparat. I detta fall uppdaterar vi en gammal trotjänare och älskling, -Dermapen!
Vi går från den analoga “trean” till den digitala Dermapen4. Med 16 nålar istället för 12 och med ökning av både djup och hastighet får vi om möjligt ännu bättre resultat än tidigare. Från tidigare ca 1300 kanaler i sekunden kan vi nu skapa så mycket som 1700 (!) Dessutom gör den, pga motorns vibrationer och mer stabila funktion mindre ont.
Med dermapen kan du göra såväl ytliga uppfräschningar som mer djupgående ärr- och rynkreducerande behandlingar. Jag och mina kunder med mig kan intyga, det funkar!

Gällande salongen/butikens öppetider så införde vi förra året lördagsöppet. butiken är således öppet som följer:
Måndagar 10-15
Tisdagar 10-18
Onsdagar 11-19
Torsdagar 10-19
Fredagar 10-15
Lördagar 10-14
Tillfälliga avvikelser kan förekomma men detta är vad vi utgår ifrån
Du vet väl förresten att vi inte bara är en salong utan även en butik?
Du törs komma in och handla våran fina hud-, nagel-, och makeupprodukter även om du inte hatt bokad tid.

Vi önskar Dig och 2019 välkommen, nu kör vi så det ryker!
//Tjejerna på paus by linda