Månadens erbjudanden MARS

Det hände fort, snön försvann, gatorna blev isfria och man känner en försmak av vår. Jag vet inte hur det är med er men för mig medför det även en lust till uppfräschning, förändring även hos mig själv.
Vad passar då inte bättre än en kemisk peel? Bort med det gamla och fram med det nya! Och till detta ny fina, flirtiga fransar. Aldrig testat? Då är det dags.

Nyset fransförlängning 1495kr (o.p 1695kr)
Nyset fransförlängning med färgning och formning av bryn 1690kr (o.p 1890kr)
Fransförlängning anpassas efter dina naturliga fransar och efter dina önskemål, om du vill ha en naturlig look med tunnare fransar eller mer dramatisk med kraftigare.
Pernilla är utbildad i både singel och volymfransar och anpassar efter dina önskemål på resultat.


Vi erbjuder därför 15% rabatt på valfri peel, det finns något för alla.

För dig som använder dermalogicas produkter till vardags, och alla andra så klart, och vill ge huden en extra kick.
Dermalogica PROpowerPeel 30 650 kr
Behandling av ansikte inkl den nedre käklinjen, för dig som är fokuserad på själva peelingen och vill ha en tidseffektivt men kraftfull behandling
Dermalogica PROpoweerPeel 60 1150 kr
Behandling av ansikte, hals och dekolletage. För dig som vill ha både resultat och upplevelse. Inkluderar även förstärkande apparatur eller avslappnande massage samt intensivbehhandlande serum.

DERMACEUTIC MaskPeel 1195 kr
En djuprengörande, kemisk peel med glykolsyra och salicylsyra som passar en mer oljig, oren hy, men även den yngre huden som vill jobba med en mildare föryngring.

DERMACEUTIC MilkPeel 1495 kr
Med en kombination av glykolsyra, mjölksyra och salicylsyra ger MilkPeel din hud en oslagbar lyster. Den jämnar ut hudtonen, minskar synliga linjer och jobbar på orenheter och då den ger liten till ingen flaggning är den den perfekta “quickfixen”.

DERMACEUTIC MelaPeel Forte 2995 kr
Dermaceutic Mela Peel är en mycket effektiv behandling som passar vid ojämnt pigmenterad hud, pigmentfläckar, postinflammatorisk
pigmentering och vid problem med melasma. *
Efterbehandlingskräm, Melacream 1195kr, ingår i priset

iS Clinical “FIRE & ICE” 1150 kr
Fire & Ice är behandlingen som snabbt, säkert och effektivt fräschar upp och ger ny lyster. Den förnyar hudens yta, reducerar fina linjer och rynkor, mjukgör och återfuktar samt underlättar för cellförnyelsen.