Får det lov att vara “en påse ansiktsbehandling”?

Vad är egentligen en ansiktsbehandling? Bra produkter, anpassade efter din huds behov med syfte att rengöra, förbättra och förfina. Behagliga dofter, lugn musik, härlig massage. En skön stund.

Bortsett från det där med massagen som är svår att tillhandahålla på distans, så ser jag inga hinder för att du ska få din behandling oavsett om du inte vill/kan/får komma till salongen. På ett annorlunda sätt, men ändå.
Nu är det ju självklart så att vi mer än gärna vill ha dig på plats hos oss, vi har öppet som vanligt, pigga och friska redo för din ansiktsbehandling.
Och vi vill självklart träffa Dig, dels för att det blir så mycket trevligare, dels för att kunna göra en rättvis hudanalys och produktrekommendation
men…
Nu är det som det är och då är det bara att gilla läget.
Fler och fler saker sker på distans. Nu trodde jag väl aldrig att ansiktsbehandling skulle vara en utav dessa saker men som det ser ut nu får man “tänka utanför boxen” och lösa situationen.

Vi erbjuder därför från och med nu att få din ansiktsbehandling i en påse, levererad hem till dörren* anpassad till dig, från 200 kr.

Du hittar beställningssidan här där du väljer din ansiktsbehandling som sedan kan hämtas på salongen alternativ köras hem, kostnadsfritt*

*fri hemkörning inom Säter