paus by linda

Månadens produkt oktober : Multi-Active Toner

Månadens produkt oktober : Multi-Active Toner

On October 16, 2014, Posted by , In Aktuellt, With Comments Off on Månadens produkt oktober : Multi-Active Toner

Jag vill med detta slå ett slag för produkter som man tycker lite extra mycket om, sånna där guldkorn som gör livet lite lättare att leva 😉
Idag gäller det en ansiktsspray som bara är SÅ skön. Ni vet känslan, när ansiktet känns så där stramt och torrt, eller bara grått och glåmigt? Det liksom kliar och känns som att det ska spricka om man ler lite för mycket?
Då tar man fram sin sprayflaska, tar sig en dusch och vips, kan man röra ansiktet igen!

I den flesta hudvårdsmärken och serier används ansiktsvatten som det sista steget i rengöringsrutinen, för att få bort eventuella rester av rengöringsprodukt. Inte i dermalogica, här används det som det första steget av återfuktning.

Multi-Active Toner kan användas när som helst under dagen, även över makeup, och ger torr vinterhy förnyad lyster och fukt. Perfekt att ha med sig framför datorn som annars är en stor “fukttjuv”!

FAKTA:
Multi-Active Toner är en fuktgivande och uppfräschande ansiktsspray med aloe vera och citronmeliss som svalkar, lavendel som lugnar och gurka för fräschheten. Samtidigt som den återfuktar huden och jämnar ut torrhetslinjer, förbereder den för den efterföljande ansiktskrämen. Det medför att det går åt mindre ansiktskräm men också att den kan komma åt att göra bättre verkan. Tänk dig liknelse med en wettextrasa, en torr trasa är betydligt svårare att torka upp vätska med än en som är lätt fuktig.

Multi-Active Toner kan även användas av män som återfuktning efter rakning.

 

Multi-Active-Toner_250ml-59x200

Multi-Active Toner:
250 ml, 365 kr
50 ml, 175 kr

 

Comments are closed.