paus by linda

Angående öppettider i butiken

Angående öppettider i butiken

On September 2, 2014, Posted by , In Aktuellt, With Comments Off on Angående öppettider i butiken

Fasta öppettider i butiken är för närvarade enbart lördagar 10-13.
Då jag anser att om man har en bokad tid hos mig är den tiden din och ska inte avbrytas av att jag går iväg och expedierar en annan kund. Detta kan givetvis hända någon gång ibland men mer som undantag än regel.

Givetvis kan man höra av sig om man vill komma på annan tid så löser vi det. De tider jag inte har bokad behandling är jag oftast på plats och då är det bara att komma in och handla, boka tid eller bara säga hej.

Då jag som tidigare nämnts, har problem med telefonen, går det tyvärr inte att skicka sms vilket annars är det enklaste sättet att avtala butiksträff. Jag hoppas att detta löser sig snarast men tekniken verkar i detta fall inte vara så underbar..

Öppettider för behandling:
tis 9-18
ons 13-21
tors 9-17
fre 9-15
Butik:
lör 10-13

Väl mött // Linda

Comments are closed.